Ekipler Gece Gündüz Çalışıyor

İlçelerde de çalışılıyor
İlçelerdeki çalışmalara da değinen Recep Ören, “Büyükşehir sınırları içerisindeki ilçelerde de çalışmalar devam ediyor. İlçelerimizde de; 5 tane grayder, 15 JSB, 10 tane kamyon, 2 tane kar küreme kamyonu ve 75 personelle 24 saat esasla çalışmalar yapılıyor. Buradaki çalışmalarda ilçe belediyelerimizin araçları yoğun bir şekilde çalışıyor. Açık kamyonlarımızdan tuzlama çalışması yapıyoruz. Ayrıca kar küreme kamyonlarından hem tuzlama hem de küreme işlemleri gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

SASKİ’den de uyarı var
Diğer yandan su sayaçları ve tesisatlarının donma ihtimaline karşı SASKİ’den de bir uyarı geldi. SASKİ’den yapılan açıklamada, “Açıkta bulunan su boruları soğuk hava ile temas etmeyecek şekilde kapatılmalı. Yalıtım malzemeleri ile izole edilmeli” denildi. Yapılan açıklamada ayrıca şunlar belirtildi: “Sayaçlar açıkta ise kesinlikle muhafaza altına alınmalı, etrafı talaş, saman ve benzeri soğuğu geçirmeyen malzemeler ile korunmalıdır”.