Büyükşehir Belediyesi Donatım Park’ta hayata geçireceği Keçi Kulesi için ihaleye çıkıyor. 19 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından çalışmaların başlayacağı proje Uçak Kıraathanesi’nin yanında yer alacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Donatım Park’ta hayata geçireceği Keçi Kulesi için ihaleye çıkıyor. 19 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek ihalenin ardından çalışmaların başlayacağı proje Uçak Kıraathanesi’nin yanında yer alacak. Keçi Kulesi, 10 metrelik yüksekliğe ulaşacak ve keçilerin kulenin çevresinde gezinebilmesi için ahşap merdivenler yer alacak. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı marifetiyle gerçekleştirilecek ihalenin ardından projenin yapımına başlanacağını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, Donatım Parka gelen misafirler için Keçi Kulesi’nin yeni ziyaret noktası olacağını ifade etti.

Donatım Parka Keçi Kulesi
Konuyla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Donatım Park içerisinde sosyal yaşam alanlarını artırıyor, vatandaşlarımızın ziyaretlerinde farklı alternatiflerle buluşmalarını sağlamak istiyoruz. Uçak Kıraathanesi’nin ardından bölgede Keçi Kulesi için de hazırlıklarımızı başlatmıştık. Çalışmamızı tamamladık ve 19 Şubat Cuma günü yapım ihalesine çıkıyoruz. Donatım Park’ta misafirlerin ziyaret edeceği, çocukların keçilerle tanışacağı Keçi Kulesinin hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.