Büyükşehir Belediyesi Genç Atölye’de dersler devam ediyor. Şehir ve Tarih Atölyesi öğrencileri bu hafta derslerinde Osmaneli, Söğüt ve Bilecik güzergâhında tarihi ve coğrafi güzellikleri gezdiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Genç Atölye’de dersler devam ediyor. Bu kapsamda Şehir ve Tarih Atölyesi öğrencileri Prof. Dr. Yaşar Ertaş eşliğinde bu hafta derslerinde Osmaneli, Söğüt ve Bilecik güzergâhını gezdiler. Şehirleri şehir yapan tarihi ve coğrafi güzellikleri yerinde incelemek için yolculuk yapan Şehir ve Tarih Atölyesi öğrencileri Şeyh Edebali Türbesi, Ertuğrul Gazi Türbesi ve Kuyulu Cami gibi tarihi mekanları yakından görme fırsatı yakaladılar.