Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in ev sahipliğinde düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısına katılan Başkan Ekrem Yüce, “AK Partili belediyeler olarak millete hizmet gömleğini kuşandık ve güzel bir birliktelik içerisindeyiz. Ortak paydamız milletimiz, memleketimiz. Her birimiz emanetçisi olduğumuz şehirlerimizi aşkla, şevkle ve heyecanla geleceğe hazırlayacak, inşallah deneyim ve tecrübe paylaşımlarımız şehirlerimiz için kazanım olacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in ev sahipliğinde düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Ordu’nun doğal ve tarihi güzelliklerinin de ziyaret edildiği buluşmada Başkan Ekrem Yüce, konuk belediye başkanlarını Sakarya’da da ağırlamak istediklerini dile getirdi. Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e günün anısına takdim eden Başkan Ekrem Yüce, çalışmalarında da başarılar diledi.

Deneyim ve tecrübe paylaşımı
Ordu’nun muhteşem coğrafyası, kendine hayran bırakan tarihi ve doğal güzelliklere sahip bir şehir olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Ordu Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ile kadim şehir Ordu’nun doğal ve tarihi güzelliklerini keşfettik. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyorum. Deneyim ve tecrübelerimizi paylaştığımız, birlikte neler yapabileceğimizin istişarelerini gerçekleştirdiğimiz buluşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Birlik ve beraberlik
AK Parti çatısı altında millete hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu vurgulayan Başkan Ekrem Yüce, “Bu çatı altında daha yapacak çok işimiz var. AK Partili belediyeler olarak millete hizmet gömleğini kuşandık ve hep birlikte güzel bir birliktelik içerisindeyiz. Ortak paydamız milletimiz, memleketimiz. Milletimizin ihtiyaçlarına cevap üretmeye devam edecek, her birimiz emanetçisi olduğumuz şehirlerimizi aşkla, şevkle ve heyecanla geleceğe hazırlayacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.