Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların Demokrasi Meydanı’na ulaşımlarını sağlayacak belediye otobüslerinin saat 19.00’dan saat 06.00’ya kadar ücretsiz hizmet sunacağı duyuruldu. Açıklamada ayrıca minibüs ve taksi dolmuşların da gece saat 00.00 itibari ile vatandaşları ücretsiz taşıyacağı kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Halkımızın demokrasi nöbeti için Demokrasi Meydanı’na ulaşımlarını sağlayacak belediye otobüslerimiz saat 19.00’dan saat 06.00’ya kadar ücretsiz hizmet sunacaktır. Ayrıca gece saat 00.00 itibariyle minibüs ve taksi dolmuş esnafımız da hemşerilerimizi ücretsiz taşıyacaktır. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz” ifadeleri kullanıldı.