Demokrasi Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmalarına ilişkin anket başlatacaklarını sosyal medya hesabından açıklayan Başkan Toçoğlu, “Sizce Demokrasi Meydanı’nda eksikliğini hissettiğiniz, en çok ihtiyaç duyulan şey ne? Buradan gelecek öneriler ışığında bir anket çalışması başlatacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yapılacak dönüşüm çalışmalarına ilişkin anket başlatacaklarını sosyal medya hesabından duyurdu. Meydanı yaşayan bir hale dönüştürmek istediklerini paylaşan Başkan Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda eksikliği hissedilen ve en çok ihtiyaç duyulan şeyler için öneriler beklediklerini belirtti.

İhtiyaç duyulan şey ne?
Başkan Toçoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Büyükşehir Belediyesi olarak Kent Meydanı’nın ismini Demokrasi Meydanı olarak değiştirmiş, meydanı kapsamlı bir dönüşüme tabii tutacağımızı duyurmuştuk. Yapılacak dönüşüm çalışmasıyla birlikte meydanın yaşayan bir hal almasını çok önemsiyoruz. Bu konuda sizlerinde önerilerini dikkate almak istedik. Sizce Demokrasi Meydanı’nda eksikliğini hissettiğiniz, en çok ihtiyaç duyulan şey ne? Buradan gelecek öneriler ışığında bir anket çalışması başlatacağız. Ankete gelecek öneriler ışığında Demokrasi Meydanı’nı yenileme çalışmamızı sürdüreceğiz. Projenin tamamlanmasıyla kamuoyuna da sunacağız” ifadelerine yer verdi.

Anketimize katılmak için tıklayınız