Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi’nin ardından esnafın isteği doğrultusunda Dar Sokak’ta da yenileme çalışmalarının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “İnşallah kısa süre içerisinde Dar Sokak, modern şehir aydınlatmalarına kavuşacak. Çalışmamız kapsamında sokak içerisine şehir mobilyaları da yerleştirilecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor. Yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Çark Caddesi’ne bağlanan Yuvam Sokak, Şal Sokak ve İtfaiye Caddesi’nde esnafımızın isteği doğrultusunda gerekli düzenlemeleri yapmıştık. Şimdi de Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi üzerinde yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Yağmursuyu hattına düzenleme
Bölgenin yağmursuyu hattı düzenlemelerinin tamamlandığını belirten Oktar, “Esnafımızın isteği doğrultusunda bölgenin eski aydınlatmalarını kaldırdık. SASKİ’ye bağlı ekiplerimiz sokağın yağmursuyu hattında gerekli çalışmaları geçekleştirdi. Yeni aydınlatma sistemlerinin altyapı çalışması da tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde Dar Sokak, modern şehir aydınlatmalarına kavuşacak. Çalışmamız kapsamında sokak içerisine oturma gruplarının yer alacağı şehir mobilyaları da yerleştirilecek. Bölge esnafına ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.