Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Her yıl 23 Nisan’da Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle geleneksel olarak düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. 3 saat süren etkinliklere 350 öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu etkinliği yerinde takip etti.

Hem eğlence hem spor
Birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği şenlikte öğrenciler, halat çekme, çuval yarışı, ip atlama, yumurta atma yarışı, çivili futbol, süpürgeli futbol, dart, masa tenisi, basketbol, doğan ata, voleybol, langırt gibi etkinliklerle hem eğlenceli vakit geçirdiler, hem de sportif faaliyetlerde bulundular. Programın sonunda ise balonları havaya uçurdular. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu etkinliğe katılan çocuklara ve ailelerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederken, tüm çocukların bayramını tebrik etmeyi ihmal etmedi.