Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AFA’da sahnelenen ‘Cibali Karakolu’ adlı tiyatro, kültür sanat dostlarının beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İlişkiler Dairesi Başkanlığı Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri, İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Cibali Karakolu’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen gösterimde, kadın erkek ilişkileri başta olmak üzere, paranın ilişkilerdeki etkisi mizahi bir üslupla sahnelendi. Etkinliğin sonunda AFA’yı dolduran Sakaryalılar, Zihni Göktay gibi usta bir ismi de barındıran oyuncu kadrosunu dakikalarca ayakta alkışladı.