Cenazeler 3 İstasyonda YıkanacakCenazeler 3 İstasyonda YıkanacakCenazele

Yorgalara bir tesis daha
Yeni tesisin hayırlı olmasını dileyen Erhan Yanmaz, “Adapazarı, Erenler ve Serdivan’daki cenazelerimizi artık buradaki istasyonumuza taşıyıp, buralarda güzelce yıkayıp, cenaze yakınlarına ve mevtalara hizmet verip evlerine götüreceğiz. Evlerinden camiye, camiden de mezarlığa götürerek bu hizmeti vermiş olacağız. Yani vatandaşlarımızın tamamen ayağına gitmiş oluyoruz. Emir Sultan morgumuz hizmetteydi, 17 Ağustos Camimizin altındaki morgumuz da hizmete girmişti. Şuanda Yorgolar’daki gasilhane ve morgumuz da hizmete girmiş bulunuyor. Artık 3 tane istasyonumuzda hizmet vereceğiz. İstasyonumuz tamamen hijyeniktir. Erkek ve kadın hocalarımız mevcuttur. İnşallah bir sene içerisinde Serdivan Mezarlığı’na da gasilhane, morg ve üstüne de vatandaşlarımızın ibadet edebileceği mescit olacak şekilde bir tesis yapacağız. İnşallah onu da 2012’de hizmete sunmayı planlıyoruz” dedi.

Alo 188’i arayın
Yeni tesisin içerisinde 2 kadın, 2 erkek cenazenin aynı ayna yıkanabileceğini de sözlerine ekleyen Erhan Yanmaz, morgda da 6 kadın 6 erkek cenazeyi saklayabileceklerini belirtti. Cenazesi olan vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’ne ulaşmasını isteyen Erhan Yanmaz, “Hem diriye hem de ölüye hizmet etmek bizim için şereftir. Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları içerisindeki bütün cenazeler bizim cenazemizdir. Cenazesi olan vatandaşlarımız Alo 188’e ulaşsınlar. Biz bütün hizmetleri belediye olarak yerine getiriyoruz. 24 saat vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.