Milletvekili Atabek ve Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu ile birlikte Çark Caddesi esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “Çark Caddesi şehrimizin simgesi, ticaretin öznesi konumundadır. Şehir merkezimizin ve alışverişin merkezi Çark Caddemizin cazibesini arttıracağız” dedi. Milletvekili Atabek, “Esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız” derken; Işıksu, “İletişim güçlü olduğu müddetçe çözülemeyecek sorun yok” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Çark Caddesi Esnaf ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen programa katıldı. Çark Caddesi esnaflarının yer aldığı buluşmada AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu da yer aldı.

Esnafla Toplantı
CADDER Başkanı Kemal Turgaç, “Bizim yanımızda olduğunuz, esnafımızın sorunlarını dikkate aldığınız için şahsım ve esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Çark Caddesi şehrimizin en önemli cazibe merkezidir. Çark Caddemizin ihtiyaç ve eksiklerini başta belediyelerimiz olmak üzere konunun muhatabı tüm kurum ve kuruluşlarımızla istişare ederek çözmeyi hedefliyoruz. Birçok sorunumuz hızla çözüldü, çözülüyor. Bugün gördüğümüz ilgiden dolayı inanıyoruz ki eksiklerimiz hızla çözüme kavuşturulmaya devam edecek” diye konuştu.

Bebek Bakım Odaları geliyor
Çark Caddesini sık sık ziyaret ettiğini ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Her şeyden önce böylesine güzel bir ortamı sağladığınız için kıymetli esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Cadde esnafımız da iyi bilir, her fırsatta buluşuyor ve tespit edilen sorunlarda hızla çözüm yoluna beraber gidiyoruz. Temizlik, güvenlik başta olmak üzere birçok konuda paydaşlarımızla birlikte çözüm yoluna gittik, esnafımız ve vatandaşımız da bu gelişmeden memnun, bizler de memnunuz. Son meclisimizde karar aldık inşallah en yakın zamanda şehrimizin ticari merkezinde Bebek Bakım Odaları kuracağız. Şehrimizin en önemli simgesi olan Çark Caddesi’ni modern ve sürdürülebilir bir geleceğe hazırlamak için hepimize önemli görevler düşüyor. Ümit ediyorum ki başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bizlerde Adapazarı Belediyesi olarak caddemizin gelişime katkı sağlayan hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Değer Katacak Çalışmalar
Esnaflarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Çark Caddesi şehrimizin simgesi, ticaretin öznesi konumundadır. Biz; esnaflarımızın talep ve ihtiyaçlarını katılımcı bir anlayışla ortak çözümler üretmeden yanayız. Dolayısıyla Çark Caddemizi hep birlikte daha da iyi bir noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Bu noktada birlikteliğin ve istişare kültürünün önemini her fırsatta vurguluyorum. İnşallah Sakaryamızın misafir odası olan Çark Caddesi ışıl ışıl olacak ve modern bir görünüme kavuşacak. Lüleci Sokak için 5 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkacağız. Şehir merkezimize değer katacak çalışmalarımızla alışverişin merkezi Çark Caddesi’nin de cazibesini arttıracağız” dedi.

Birlikte bereket vardır
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise “Çark Caddesi şehrimizin en önemli simgelerinden biri. Güleryüzlü esnafı, çeşitli alışveriş imkânları ile caddemizin şehir hafızasındaki değerini görüyoruz. Birlikte rahmet ve bereketin olduğunu her zaman müşahede ettik. İstişare toplantılarıyla da tüm ihtiyaçları tespit edecek, kısa sürede çözüm yolları üreteceğiz. Her zaman beraberiz, beraber olacağız ve şehrimizi her alanda hep birlikte daha ileri noktalara taşıyacağız. Büyükşehir ve ilçe belediyemizin de Çark Caddesi’nin gelişmesine katkı sunacaklarına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.