18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Serdivan Şehitliği ve Yorgalar Mezarlığı’ndaki programlara katılan Başkan Yüce, “Çanakkale Zaferi milletimizin canıyla, kanıyla, birlik ve beraberliğiyle yazdığı kahramanlık destanıdır. Çanakkale ruhu kadim milletimizin inancı ve kararlığı ile hürriyetine, bağımsızlığına ket vurmak isteyenlerin karşısında durmanın adıdır. Her zorluğun üstesinden birlik ve beraberliğiyle gelen bir milletiz. Rabbim daim eylesin” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Serdivan Şehitliği’ndeki çelenk sunma programına katıldı. Vali Çetin Okay Kaldırım ve Garnizon Komutanı Tankçı Komando Albay Cavit Nartop’un da katıldığı program daha sonra Yorgalar Mezarlığı’ndaki şehitlik ziyareti ile devam etti.  Başkan Yüce, “Bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı yâd ediyoruz” dedi.

Çanakkale zaferi birlik ve beraberliğin simgesidir
Başkan Ekrem Yüce, “Çanakkale Zaferi milletimizin canıyla, kanıyla, birlik ve beraberliğiyle yazdığı kahramanlık destanıdır. Çanakkale ruhu kadim milletimizin inancı ve kararlığı ile hürriyetine, bağımsızlığına ket vurmak isteyenlerin karşısında durmanın adıdır. Her zorluğun üstesinden birlik ve beraberliğiyle gelen bir milletiz. Rabbim daim eylesin. Bu vesileyle Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünü kutluyor, bu toprakları bize vatan kılan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.