Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek ‘Çanakkale ve Kahramanlık Şiirleri’ konulu dinleti ile devam edecek. Ünlü şairler İbrahim Sadri ve Kahraman Tazeoğlu’nun Çanakkale şiirlerini seslendireceği program saat 20.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “100. Yılında Çanakkale Ruhu Özel Etkinlik Programı kapsamında 23 Mart Pazartesi günü, ‘Çanakkale ve Kahramanlık Şiirleri’ dinletisi gerçekleştirilecektir. Ünlü şair ve yazarlar İbrahim Sadri ve Kahraman Tazeoğlu’nun Çanakkale şiirlerini seslendireceği program saat 20.00’da başlayacaktır. Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.