Büyükşehir Belediyesi’nin Şubat ayı kültür etkinlikleri kapsamında ünlü müzisyen Aykut Kuşkaya AKM’de şarkılarını sevenleriyle söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında birbirinden değerli sanatçıları ağırlıyor. Şubat Ayı Kültür programı, Sakaryalıların müzik şölenin ortak olduğu bir konser programıyla devam etti. Şarkıları, besteleriyle tanınan müzisyen Aykut Kuşkaya dün akşam AKM’de sahne aldı.

Barış Manço ve Cem Karaca şarkıları
Orkestrasıyla birlikte en çok dinlenen parçalarını seslendiren Kuşkaya, Türk müziğinin mihenk taşları Barış Manço ve Cem Karaca’nın sevilen şarkılarını söyledi. Programa Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda müziksever katıldı. Konser başlamadan önce salon vatandaşlarla doldu. Müzisyen Kuşkaya, kendi şarkılarının yanı sıra geleneksel müziklerden de bazı performanslar yaptı.

“Etkinliklerde buluşalım”
Kültür Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Kültür ve sanat etkinliklerimize birbirinden güzel konser, konferans, söyleşi ve sanat programlarıyla devam ediyoruz. Sahnemizde ağırladığımız müzisyen Aykut Kuşkaya sevenlerine güzel bir müzik deneyimi yaşattı. Kendilerine teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimizde buluşmaya davet ediyoruz” denildi.