Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediye Meclis Salonu’nda stajyer öğrencilere eğitim verildi. “Avucunuzdaki Kelebek” adlı eğitimde Ece Üvey stajyer öğrencilere iş hayatında başarıya ulaşmak için gerekli bilgileri verdi. Üvey “Motivasyon iş hayatına başlamakta çok önemlidir. Motivasyonunuz iyi olursa yapacağınız işte başarı oranınız daha yüksek olur” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir belediye meclis salonunda stajyer öğrencilere eğitim verildi. Eğitimde stajyer öğrencilere iş hayatlarında başarıya ulaşmaları için gerekli bilgiler verildi.

Motivasyon ve duruş
Ece Üvey “Her şeyin bize bir şeyler öğretmek için var olduğunu unutmamalıyız. Örneğin üniversitede bir dersten kaldıysak o dersten öğrenmemiz gereken şeyleri hala öğrenememişiz demektir. Hayatta böyle, hata yapıyorsan hala eksik yaptığın şeyler var demektir. Hayat ileriye doğru yaşanır geriye doğru anlaşılır. Deneyim ve motivasyon iş hayatında çok önemlidir. Motivasyonunuz iyi olursa yapacağınız işte başarı oranınız daha yüksek olur. Sizin insanlar üzerinde oluşturacağınız etki çok önemli ve bu etki sizin motivasyonunuzla alakalı olarak değişir. Motivasyondan sonra davranışlarınızda karşınızdakilerin size karşı tutumunu belirler. Eğer hayatımızda başarılı olmak istiyorsak karşımızdakilere karşı motivasyonumuzun yüksek olması ve kendimize güvenen bir duruşumuzun olması gerekir” ifadelerinde bulundu.