Büyükşehir Belediyesi, yurtdışından getirilerek Koronavirüs ile mücadele kapsamında şehrimizde karantina altına alınan misafirlere hediye çantaları dağıttı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çözüm Masası ekibi, karantina altındaki misafirlerin moral ve motivasyonu için hediye dağıtımına devam ediyor. Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden ülkemize getirilerek, Koronavirüs ile mücadele kapsamında şehrimizde ki KYK bünyesinde bulunan Öğrenci Yurtlarına yerleştirilen 455 misafire içlerinde çeşitli malzemeler bulunan hediye çantaları dağıtıldı.

Misafirlerimizin yanındayız
Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Koronavirüs ile mücadele için yurt dışında bulunan 2 bine yakın vatandaşımızı daha önce şehrimizde ağırlamıştık. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman her vatandaşımızın yanında olmak için çaba gösteriyoruz. Kuveyt ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden ülkemize getirilen 455 vatandaşımızı KYK Yurtlarında ağırlamaktayız. Ekiplerimiz 14 gün boyunca vatandaşlarımızın rahat bir şekilde kalmaları için çalışmalarına devam edecek” denildi.