Büyükşehir Belediyesi YADEM, İçişleri Bakanlığı tarafından COVID-19 salgını sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen çalışmalara destek oluyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanlığı tarafından COVID-19 salgını sebebiyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve üstü kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen çalışmalara destek veriyor. ALO 153 üzerinden gelen çağrıları 112, 155 ve 156 numaralarına iletilmesinin yanı sıra YADEM’de görevli ekipler de talepleri karşılıksız bırakmıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “YADEM, başımızın tacı büyüklerimiz için her zaman sahada oldu, olmaya da devam edecek. İlçe belediyelerimiz ve kaymakamlıklarımızın ortaklığında yürütülen ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ çalışmalarına katkıda bulunuyoruz. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın yanlarında olmaya, talep ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” denildi.