Büyükşehir Sporcusu Balkan Şampiyonu

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Karate Milli Takım sporcusu Aleyna Sezer, Büyükler Balkan Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada Milli Sporcu Sezer, 55 kilo final müsabakasında Sırp rakibini yenerek Balkan Şampiyonu oldu. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, milli sporcu Aleyna Sezer’i tebrik etti.

Aleyna Sezer’e Tebrik
Bayraktar, “Büyükşehir Belediyemizin sporcusu Aleyna Sezer, Balkan Şampiyonası’nda altın madalyaya uzandı. Şehrimizin sporcuları karate de önemli başarılara imza atıyor. Enes Erkan ve Şeyda Burucu daha önce bizleri birçok kez onurlandırmışlardı. Şimdi bir güzel haberde Aleyna Sezer’den geldi. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki turnuvalarda da yeni başarılara imza atacağız” diye konuştu.