Büyükşehir Belediyesi Sakarya’da eğitim gören öğrencilere şehri karış karış tanıtmaya devam ediyor. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde eğitim gören ve karma fakültelerden oluşan öğrencilere yönelik yapılan Sakarya Tanıtım Gezisinde şehrin güneyindeki tarihi ve doğal güzellikler keşfedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şehir tanıtım gezileri devam ediyor. Son olarak Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde eğitim gören ve tüm fakültelerden oluşan karma öğrencilerden oluşan topluluk şehrin güney yakasını doyasıya gezdi. Sakarya Tanıtım Gezileri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler Serdivan Göl Park, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İl Ormanı, Kuva-yi Milliye Müzesi, 2. Bayezid Köprüsü ve Taraklı ilçesini karış karış gezdi. Öğrenciler geziden memnun olduklarını dile getirirken, şehrin tamamını gezmek için sabırsızlandıklarını belirttiler.