Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Karasu’da halk pazarında vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirirken Zabıta ekipleri ise pazara girişlerde vatandaşları sosyal mesafe kuralına uyma konusunda uyarılarda bulundu, Pazar yeri girişinde vatandaşların ateş ölçümünü yaptı. Zabıta ekipleri ayrıca farklı noktalardan pazara giriş yapılmasına müsaade etmedi. Büyükşehir ekipleri Karasu Muhtarlar Derneği Federasyonuna, Karasu Kaymakamlığına ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de maske desteği verdi. Karasu’da muhtarlar Başkan Ekrem Yüce’ye destekleri dolayısıyla teşekkür ederken; Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde çalışmalarını sürdüreceği de ifade edildi.