Büyükşehir Belediyesi ile Milli Türk Talebe Birliği iş birliğiyle ‘Sakarya Şehitlerine Sahip Çıkıyor’ projesi kapsamında şehit mezarlıklarının temizliği ve bakımı yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Milli Türk Talebe Birliği iş birliğiyle anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi. ‘Sakarya Şehitlerine Sahip Çıkıyor’ sloganıyla düzenlenen çalışma kapsamında MTTB üyesi genç öğrenciler şehit mezarlıklarında temizlik ve bakım yaptı. Vatanın birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan şehadete eren şehitlerin her zaman minnet ve rahmetle anmaya devam edeceklerini ifade eden genç öğrenciler, ortaklaşa yapılan çalışma için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Rahmet ve minnet
Mezarlık Planlama ve Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: “Milli Türk Talebe Birliği Sakarya temsilciliğimizle anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Vatanımız ve bayrağımız için şehit olan tüm vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyor, geleceğimiz olan gençler, vatanımızın birliği, beraberliğine katkı sunmaya devam edecektir” denildi.