Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri şehir genelinde asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekipler planlanan takvim dâhilinde Geyve’nin Akdoğan, Ceceler, Umurbey, Dedeköy ve Kızılkaya Mahallerinde asfalt çalışmalarına başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda asfalt ekipleri planlanan takvim dâhilinde Geyve’nin Akdoğan, Ceceler, Umurbey, Dedeköy ve Kızılkaya Mahallerinde asfalt çalışmalarına başladı.  Toplam 5 mahallede yapılacak çalışmayla 6 bin 900 metrelik yol asfaltlanacak.

Toplamda 6 bin 900 metrelik yol yenilenecek
Yol Bakım ve Asfalt Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde asfalt çalışmalarız tüm hızıyla devam ediyor. Asfalt ekiplerimiz Geyve’de 5 mahalle yolunda asfalt çalışmalarına gerçekleştirecek. Bu kapsamda Akdoğan, Ceceler, Umurbey, Dedeköy ve Kızılkaya Mahallerinde toplam 6 bin 900 metrelik yolda asfalt çalışmalarına başladık. İnşallah en kısa sürede asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak yeni yüzüne kavuşturduğumuz yolları bölge halkının hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.