Büyükşehir Belediyesi ekipleri, koronavirüs tanısı koyulan kişilerle temaslı olan fakat KPSS’ye girmesi gereken vatandaşları nakil araçları ile evlerinden alarak sınav merkezlerine ulaştırdı. Geniş önlemler kapsamında sınav salonlarına transferi sağlanan vatandaşlar sınav sonrası ise evlerine bırakıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için seferber oldu. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet sunan nakil araçları ve hoş geldin bebek aracı ile evlerinden alınan pozitif vaka temaslı adaylar sınavın gerçekleştirileceği merkezlere götürüldü. Geniş önlemler kapsamında transferi sağlanan vatandaşlar sınav sonrası ise tek tek evlerine bırakıldı.