Büyükşehir Belediyesi asfalt ekipleri şehir genelinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Ekipler planlanan takvim dahilinde Kocaali’nin Melen, Demiraçma ve Kadıköy Mahallerini kapsayan toplam 7 bin 260 metrelik yolun 3 bin 600 metrelik kısmında çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda asfalt ekipleri planlanan takvim dâhilinde Kocaali’nin Melen, Demiraçma ve Kadıköy Mahallerinde asfalt çalışmalarına başladı.  Toplam 3 mahallede yapılacak çalışmayla 7 bin 260 metrelik yol asfaltlanacak.

Melen Mahallesi yeni yüzüne kavuştu
Yol Bakım ve Asfalt Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Şehir genelinde asfalt çalışmalarız tüm hızıyla devam ediyor. Asfalt ekiplerimiz Kocaali’de Melen, Demiraçma ve Kadıköy Mahallerinde toplam 7 bin 260 metrelik yolunda asfalt çalışmalarına gerçekleştirecek. Bu kapsamda Melen Mahallemizin 3 bin 600 metrelik yolunda sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak mahallemizi yeni yüzüne kavuşturduk. İnşallah en kısa sürede Demiraçma ve Kadıköy Mahallelerindeki asfalt çalışmalarımızı tamamlayarak yeni yüzüne kavuşturduğumuz yolları bölge halkının hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.