Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler Ferizli Karadiken mahallesindeki 4 bin metrelik güzergâhı yeni yüzüne kavuşturmak için çalışmalara başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Planlanan program dahilinde 16 ilçe ve şehir merkezinde gerçekleştirilecek asfalt çalışmalarını Ferizli Karadiken Mahallesinde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 4 bin metre uzunluğa sahip güzergahı yeni yüzüne kavuşturmak için çalışmalara başladı.

4 bin metrelik güzergâh
Konuyla ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Program dahilinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ekiplerimiz Ferizli ilçesinin Karadiken Mahallesindeki 4 bin metre uzunluğa sahip arterde yenileme işlemlerine başladı. Yaklaşık 5 ton sıcak asfalt kullanılacak güzergahı yeni yüzüne kavuşturmak için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bölge sakinlerine ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.