Marmara Belediyeler Birliği’nin Encümen toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Bu mücadeleden alnımızın akı ile çıkıp, Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararlar doğrultusunda bizler de üzerimize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin de üyesi olduğu Marmara Belediyeler Birliği’nin Nisan ayı Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Telekonferans yöntemi ile yapılan toplantıda bir önceki ay için alınan kararlar değerlendirilirken, Koronavirüsüne karşı alınan önlemler bu ay ki toplantının konusu oldu. Konferansa Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı katıldı.

Üzerimize düşeni yapmaya hazırız
Başkan Ekrem Yüce, Marmara Belediyeler Birliği’nin Nisan ayı Encümen Toplantısı’nın ardından yaptığı değerlendirmede ise şu ifadeleri kullandı: “Çok zorlu zamanlardan geçmekteyiz. Birlik ve beraberliğimiz ile her zaman vatandaşlarımızın doğru yolda ilerlemelerini sağlıyoruz. İnşallah bu mücadeleden alnımızın akı ile çıkıp, Sayın Cumhurbaşkanımızın almış olduğu kararlar doğrultusunda bizler de üzerimize düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğiz” dedi.