Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde bisiklet yolu çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yazlık Kavşağı ile Kipa Kavşağı güzergahı arasındaki 1 kilometrelik bisiklet yolu boyama çalışmaları yapılarak standarta uygun hale getiriliyor. Şehrin muhtelif yerlerindeki toplam 8 km'lik bisiklet yolu bu standartlarda boyanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde bisiklet yolu çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Yazlık Kavşağı ile Kipa Kavşağı güzergâhı arasındaki 1 kilometrelik bisiklet yolu boyama çalışmaları yapılarak standarta uygun hale getiriliyor. Şehrin muhtelif yerlerindeki toplam 8 kmlik bisiklet yolu bu standartlada boyanacak.Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Akıllı bisiklet uygulaması ile bisiklet kullanımını farklı bir noktaya taşıyan Büyükşehir Belediyemiz bisiklet yollarında boya çalışması yaparak yeni bir farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Yazlık Kavşağı ile Kipa Kavşağı güzergahı arasındaki 1 kilometrelik bisiklet yolu boyama çalışmaları yapılarak standarta uygun hale getiriliyor. Şehrin muhtelif yerlerindeki toplam 8 km'lik bisiklet yolu bu standartlarda boyanacak” ifadelerine yer verildi.