Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bina, müstakil ev ve site gibi ikamet edilen hanelerin kapı girişlerine koyulacak bir kap suyun sokak hayvanlarının yaşamı için hayati öneme sahip olduğu vurgulandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde sokak hayvanları için vatandaşlarımıza hassasiyet çağrımızı yineliyoruz. Sıcak yaz aylarında sokak hayvanlarının en büyük sorunu olan susuzluk konusunda şube müdürlüğümüzce gerekli çalışmalar devam etmektedir. Sıcaklıkların yoğun olarak yaşandığı şu günlerde hayvanların da en büyük ihtiyacı sudur. Bina, müstakil ev ve site gibi ikamet edilen hanelerin kapı girişlerine koyulacak bir kap suyun sokak hayvanlarının yaşamı için hayati öneme sahip olduğu unutulmamalıdır” ifadelerine yer verildi.