Büyükşehir Macera Park 10 bininci misafirini ağırladı. Merkezin kapalı eğitim alanı ve macera parkurunda çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği özel günde, 10 bininci katılımcı için günün anısına pasta da kesildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı yurt içi ve dışından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 2015 yılının Ocak ayında hizmete giren Macera Park, kısa süre içerisinde 10 bin misafir sayısına ulaştı. Bu sayıya ulaşmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Betül Karapınar, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini vurguladı.

Kapılar Herkese Açık
Betül Karapınar, “Macera Park hizmete girdiği 2015 yılının Ocak ayından itibaren 10 bin katılımcı sayısına ulaştı. Yaklaşık 1 buçuk yılda şehir içi ve dışından gelen katılımcılar merkezimizi ziyaret etti. Bugün 10 bininci misafirimiz için mini bir organizasyon düzenledik. Merkezimizin kapalı eğitim alanı ve macera parkurunda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Ayrıca günün anısına pasta da kestik. Macera Park, ilkokul, ortaokul ve liselerden şirketlere, kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de ilk gün ki heyecanımızla misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.