Kurban Bayramı süresince vatandaşların belediye otobüsleriyle yüzde 50 indirimli olarak seyahat edebileceğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Bayram süresince vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Tüm hemşerilerimizin bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, yaklaşan Kurban Bayramı süresince toplu taşımada yapılacak değişiklikleri açıkladı. Vatandaşların bayram süresince Büyükşehir Belediyesi otobüslerini yüzde 50 indirimli olarak kullanabileceklerini açıklayan Pistil, belediye otobüslerinin bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacağını aktardı.

Yüzde 50 indirimli
Fatih Pistil, “Kurban Bayramı süresince Büyükşehir Belediyesi otobüslerimiz yüzde 50 olarak hizmet sunacak. Bayram boyunca da vatandaşlarımızın hizmet olacağız. İnşallah bayramda ulaşım konusunda vatandaşlarımız hiçbir sorunla karşılaşmayacak. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını şimdiden tebrik ediyor, mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mezarlıklara seferler
Pistil açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Her bayram olduğu gibi bu bayramda mezarlıklara ücretsiz seferler düzenleyeceğiz. Mezarlık ziyaretlerinde bulunacak vatandaşlarımız için belirlenen noktalardan Emirdağ, Erenler ve Serdivan mezarlıklarına araçlarımız vatandaşlarımızı taşıyacak. Arife günü ve bayram süresince de Emirdağ ve Emir Sultan Mezarlıkları’na ulaşım için otobüsler Büyükşehir Belediyesi önünden saat 08.00 ile 17.00 arasında her saat başında hareket edecek.”