Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşları maceraya davet etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Ramazan coşkusunu bayramın 2. ve 3. günleri Macera Park’ta paylaşalım. Sizleri de maceraya bekleriz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Şehir Ormanı’nda inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, Ramazan Bayramında da vatandaşlara hizmet sunmaya devam edecek. Park’ta bayramın 2. ve 3. günü misafirleri ağırlamaya devam edeceklerini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, tüm vatandaşları maceraya davet etti.

Ayrıntılı Bilgi: 221 40 60
Yüce, “Ramazan Bayramında da vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Macera Park’ta yer alan eğlence parkurları ve kapalı eğitim alanlarında bayram coşkusunu birlikte yaşayacağız. Gerçekleştireceğimiz adrenalin dolu eğitimlerle katılımcılara takım halinde çalışabilme, rekabet edebilme, özgüven ve cesaret geliştirme, risk alabilme ve odaklanma gibi yeteneklerini geliştirme imkanı sunacağız. Eğitimlerimizle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler ebilet.sakarya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve 221 40 60 numaralı telefonu arayabilirler” diye konuştu.