Başkan Asfalt Sezonunu Açtı

Başkan Toçoğlu, “Herkesin bildiği gibi asfalt çalışması yapabilmek için havaların güzel olması gerekiyor. Baharın gelmesiyle birlikte Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz hemen çalışmalara başladılar. İlk olarak Söğütlü’de çalışma gerçekleştirdik. Burada 5600 metre asfalt döktük. Rüstemler Köyü’nün, Küçük Söğütlü, Balcılar ve Ortaboğazlı Caddeleri’nin yollarını asfaltladık. Ekiplerimiz şimdi Türkbeylikışla ve İlyaslar köylerinde çalışıyorlar. Daha sonra Hacılar Köyü’nde de çalışma yapacaklar” dedi.

200 bin ton asfalt dökülecek

Başkan Zeki Toçoğlu, Türkbeylikışla ve İlyaslar köylerindeki çalışmaları da inceleyerek, bu sene asfalt çalışmalarına büyük önem vereceklerini belirtti. Başkan Toçoğlu, “Modern şehirlerde yolların asfaltlanmış olması gerekir. Biz bunun bilincindeyiz ve asfaltlanmamış bölgemizin kalmaması için de çalışıyoruz. Bu sene asfalt çalışmalarına büyük önem vereceğiz. Yaklaşık 200 bin ton asfalt dökeceğiz. Şehir merkezimizin birçok yerinde, belediyemize bağlı ilçelerde asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Asli görevimizi yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz” diye konuştu.