Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olacağı günlerde Bankalar Caddesi’nin 120 metrelik taş kaplı kısmında yenileme çalışmaları gerçekleştirilecektir. 15 Mayıs Cuma gecesi 24.00 ile 21 Mayıs Perşembe 06.00 arasında araç trafiği alternatif güzergahlardan sağlanacaktır” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında Orhan Camii ile Pasaj2000 arasında yer alan Bankalar Caddesi’nin taş kaplı kısmında bakım çalışmaları gerçekleştirilecektir. Yapılacak bakım çalışması dolayısıyla Bankalar Caddesi’nin ilgili kısmında 15 Mayıs Cuma gecesi 24.00 ile 21 Mayıs Perşembe 06.00 arasında araç trafiği alternatif güzergahlardan sağlanacaktır” denildi.