Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Karabay’ı ağırladı. Dr. Karabay, öğrencilerle bir araya gelerek başarılar diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Karabay’ı ağırladı. Bakan Yardımcısı Dr. Karabay’a Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şenay Sakal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce eşlik etti. Yüce, Dr. Mehmet Karabay’a merkezde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Dr. Mehmet Karabay, derslerin devam ettiği Sosyal Gelişim Merkezi’nde sınıfları ziyaret etti ve öğrencilere başarılar diledi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, nazik ziyaretleri dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Karabay’a teşekkür etti.

SGM’leri anlattık
Yüce, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Dr. Mehmet Karabay’ı merkezimizde ağırladık. Sınıflarında eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza Sapanca, Geyve ve Akyazı’da bulunan merkezlerimizden bahsettik. Karasu ilçemizde inşa çalışmalarının devam ettiğini dile getirdik. 7 binden fazla öğrencimizin merkezlerimizde eğitim aldığını ifade ettik. Bakanımız da yapılan çalışmalardan çok memnun kaldı. Hamdolsun bugüne kadar merkezimizde ağırladığımız tüm misafirlerimiz buradan beğenerek ayrılıyor. İnşallah yakaladığımız bu çizgiyi sürdüreceğiz” dedi.