Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri Tiyatro Buluşmaları kapsamında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Bak Bizim Şarkımızı Çalıyor' isimli oyun AKM’de Sakaryalılar ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatro Buluşmaları kapsamında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Bak Bizim Şarkımızı Çalıyor” isimli oyun AKM’de sanatseverler ile buluştu. Neil Simon’un yazdığı, dilimize Yeşim Gökçe tarafından kazandırılan ve yönetmenliğini İskender Altın’ın yaptığı oyun, ünlü ve başarılı besteci Vernon Gersch ile henüz kimsenin tanımadığı beş parasız söz yazarı Sonia Walsk arasındaki imkânsız aşkı anlatmaktadır. Sanatseverlerin ilgiyle izlediği oyunda oyuncular Gonca Coşkun ve Niyazi Özgün Çoban’ın performansları ayakta alkışlandı.