Bahar Kupası Final Maçları Bugün

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 3. Bahar Kupası Kurumlar arası Voleybol Turnuvası’nda büyük heyecan sona eriyor. Bu akşam saat 18.30’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda final maçları oynanacak ve ilk dörde girme başarısı gösteren takımlara ödülleri verilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 3. Bahar Kupası Kurumlar arası Voleybol Turnuvası’nda büyük heyecan sona eriyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bahar Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvamıza 4 grupta 19 takım katılmıştır. Gurup maçları sonunda ilk ikiye giren takımlar (Adaspor, Kahve Diyarı, Diyanet, Sağlıkspor, ENKA, TÜVASAŞ Onarım, SATSO, TÜVASAŞ) final grubunda mücadele etmiştir. Final grubu iki grupta dörderli takımlar ile oynamıştır. Final grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çapraz maçlar (Ada Spor 3 - ENKA 0 / TÜVASAŞ 3 – Kahve Diyarı 0) oynanmıştır. Maçlar sonucunda bu akşam saat 18:30’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, 3.’lük 4.’lük maçını ENKA - Kahve Diyarı, 1.lik, 2.lik maçını ise Adaspor ile TÜVASAŞ oynayacaktır. Final maçları sonucun da ilk dörde giren takımlara kupa ve sporculara madalya verilecektir” ifadelerine yer verildi.