Arifiye meydanda buluştu

Adem Kemaneci’den Kuran tilaveti
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu iftar programı öncesinde meydanı dolduran vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Türkiye birincisi Adem Kemaneci’nin Kuranı Kerim tilaveti ve dualar ile Arifiye’de binlerce vatandaş oruç açtı.

Aşk, tevazu ve hoşgörü
Arifiyeli vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “Hizmet kalitemizi hep en üst seviye olarak belirliyor, bu amaca yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu devam ettirdiğimiz sürece çok daha güzel hizmetlerle buluşacağız. Yunus Emre’den aşkı, Şeyh Edibali’den tevazuyu, Mevlana’dan hoşgörüyü öğrenmiş torunlar olarak bizler, bu coğrafyayı daha iyiye ve daha güzele ulaştırmak için yorulmadan çalışıyoruz, çalışacağız. Bu vesileyle programımıza katılıp bu gönül birlikteliğini bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Meddah ve Gölge Oyunu
Arifiye Meydanı’nda vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen iftar programının ardından sahneyi Meddah ve Gölge Oyunu gösterisi aldı. Meddah hikâyelerini hep birlikte dinleyen Arifiyeli çocukların keyfi görülmeye değerdi.