Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Alandüzü- Beşevler ve Kocaeli İl Sınırı güzergahında yenileme çalışmaları gerçekleştirilecektir. 26 Ocak Cumartesi ile 8 Şubat Cuma günleri arasnda trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla gerçekleştirilen yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Alandüzü-Beşevler ve Kocaeli İl Sınırı arasında kalan güzergahta 26 Ocak Cumartesi ile 8 Şubat Cuma günleri arasında asfalt çalışmaları gerçekleştirilecektir. Alandüzü-Beşevler arasında 26 Ocak Cumartesi ile 8 Şubat Cuma günü 9.00 ile 18.00 arasında trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. Beşevler ile Kocaeli il sınırı arasında ise 28 Ocak Pazartesi ile 30 Ocak Çarşamba günleri arasında yenileme çalışmaları gerçekleştirilecektir. Bölgeye trafik işaret ve işaretleri konuşlandırılacak ve gerekli yönlendirmeler sağlanacaktır. Trafikte olası yoğunlukların önüne geçmek adına alternatif güzergahların kullanılması önemle rica olunur” dedi.