Akyazı'da Yaz Spor Okulu SevinciAkyazı'da Yaz Spor Okulu SevinciAkyazı'd

Başarılı sporcular yetişecek
Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’na katılımın yoğun olduğunu belirten Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, “Akyazı ilçemizde her alanda, iyi sporcularımızın yetişeceğine inanıyorum. Sakarya bölgesi zaten sporcu yatağıdır, yetenekli sporcuların bol olduğu yerdir. İnşallah Yaz Spor Okulları’na katılan sporcularımızın arasından milli takıma kadar yükselecek yetenekler çıkar” şeklinde konuştu.


Spor ve eğlence
Yaz Spor Okulları’na gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl yaklaşık 14 bin gencimize spor yapma imkanı sağlamış bulunuyoruz. Yaz Spor Okulları’na katılımın yoğun olması şehrimiz adına sevindirici bir gelişmedir. Dönem boyunca dersleri ile meşgul olan sevgili yavrularımızın, yaz tatili süresince hem eğlenmeleri hem de spor yapmalarını sağlamış olacağız.  Daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Yaz Spor Okulları’nın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Her konuda olduğu gibi Yaz Spor Okulları projesinde de Akyazı Belediyesi ile ortak hareket ediyoruz. Bu projede belediye başkanımızın da önemli katkıları var, huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin Yaz Spor Okulları’nı hem eğlenerek hem de kendilerini geliştirerek tamamlamalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, konuşmasının ardından Türkiye’de güreş ve karate branşlarında dereceye giren sporculara hediye takdim etti ve Yaz Spor Okulları’na katılan çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.