Akyazı Spor Tesisleri’nde Sona Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da yer aldığı incelemede gelinen son nokta ile ilgili görevlilerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu, tribün binasında çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Tribün Binası Yükseliyor
Başkan Toçoğlu, “Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanında inşa ettiğimiz spor tesisinin saha kısmını tamamladık. Şimdi ise idari bina, soyunma ve hakem odaları ile 2 bin kişilik tribünlerin yer alacağı yapıda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından Akyazı’ya modern bir tesis kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Sportif Başarı İçin Tesisleşme
Sporun geleceğine yönelik önemli adımlar attıklarını kaydeden Başkan Zeki Toçoğlu, “Sportif başarıların kazanılmasında tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin sporla buluşabileceği alanlar inşa ediyoruz. Hamdolsun bu anlamda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bilindiği üzere daha önceden modern tesisleri gençlerimizin hizmetine sunduk. Yeni İtfaiye Binamızın bulunacağı alanda da bir sentetik saha inşa ediyoruz. Diğer ilçelerimiz için de projelerimiz var. İnşallah Akyazı Spor Tesisleri’ni de kısa süre içerisinde tamamlayıp, Akyazılı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.