Büyükşehir Belediyesi Akyazı SGM Çocuk Kulüpleri tarafından ‘Değerli Kardeşime’ isimli kıyafet bağışı projesi başlatıldı. Akyazı SGM’den yapılan açıklamada, “23 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek olan kampanyamıza yeni veya kullanılmamış giysilerle ihtiyaç sahibi çocuklara destek olabilirsiniz. Çocuk giysilerinin kabul edildiği kampanya hakkında bilgi almak isteyen hemşerilerimiz 418 18 36 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı SGM Çocuk Kulüpleri tarafından ‘Değerli Kardeşime’ isimli kıyafet bağışı projesi devam ediyor. 4 Mart Pazartesi günü başlayan kıyafet bağışı kampanyası 23 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek. Akyazı SGM’den yapılan açıklamada, tüm Sakaryalıları ‘Değerli Kardeşime’ kıyafet bağışı projesine katılmaya davet edildi.

‘Değerli Kardeşime’
Akyazı SGM’den yapılan açıklama ise şöyle; “Akyazı SGM Çocuk Kulüpleri olarak hayata geçirdiğimiz ‘Değerli Kardeşime’ isimli kıyafet bağışı kampanyamız sürüyor. 4 Mart Pazartesi günü başlayan ve 23 Mart Cumartesi gününe kadar devam edecek olan kampanyamıza yeni veya kullanılmamış giysilerle ihtiyaç sahibi çocuklara destek olabilirsiniz. Yalnızca çocuk giysilerinin kabul edildiği kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz 418 18 36 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler. Tüm Sakaryalıları ‘Değerli Kardeşime’ kıyafet bağışı projesine katılmaya davet ediyoruz.”