Orta Garaj’da bulunan peronlara bilgilendirme ekranlarının yerleştirildiğini açıklayan Fatih Pistil, “Ekranlar sayesinde vatandaşlarımız seyahat edecekleri toplu taşıma aracının hareket saatini, bekleyecekleri süreyi, hava durumunu ve Belediyemiz tarafından yayınlanan diğer duyuruları takip etme fırsatı bulacaklar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni bir projeye daha imza attı. Bu kapsamda Orta Garaj’da bulunan peronlara akıllı bilgilendirme ekranları koyularak, vatandaşların bilgiye daha kolay ve hızlı ulaşması sağlanmış oldu.

Ulaşıma akıllı sistem
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Şehrimiz ulaşımı için akıllı sistemler geliştirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyacakları bilgilere anlık ulaşabilmesi için gerekli çalışmaları Orta Garaj’da tamamladık. Garajın peronlarına akıllı bilgilendirme ekranları yerleştirdik. Bu ekranlar sayesinde vatandaşlarımız seyahat edecekleri toplu taşıma aracının hareket saatini, bekleyecekleri süreyi, hava durumunu ve Belediyemiz tarafından yayınlanan diğer duyuruları takip etme fırsatı bulacaklar. Tüm Sakaryalılara hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.