Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirilen Akıllı Bisiklet Projesi hizmet sunmaya başladı. Pistil, “Bisiklet Paylaşım Sistemi ile şehrimizin muhtelif 15 farklı noktasına akıllı bisiklet istasyonları kurduk. Ekiplerimiz tarafından akıllı bisiklet istasyonlarına eklenen bisikletler hemşerilerimize hizmet sunmaya başladı. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirilen Akıllı Bisiklet Projesi hizmet sunmaya başladı. Sakaryalılar Bisiklet Paylaşım Sistemi ile şehrin muhtelif 15 farklı noktasına kurulan akıllı bisiklet istasyonlarından bisiklet temin ederek Sakarya’yı keşfetmenin ve spor yapmanın ayrıcalığını yaşayacak.

15 farklı nokta
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Şehrimizde bisikletli ulaşımın yaygınlaştırılmasını oldukça önemsiyoruz. Bu kapsamda yeni bisiklet yollarına ek olarak Akıllı Bisiklet Uygulamasını hayata geçirdik. Bisiklet Paylaşım Sistemi ile şehrimizin muhtelif 15 farklı noktasına akıllı bisiklet istasyonları kurduk. Ekiplerimiz tarafından akıllı bisiklet istasyonlarına eklenen bisikletler hizmet sunmaya başladı” dedi.

Hayırlı olsun
Pistil, “Vatandaşlarımız herhangi bir istasyondan bisikleti alıp yine aynı şekilde bu 15 istasyondan istediğine teslim edeceği Bisiklet Paylaşım Sisteminin üyelik işlemleri www.sakbis.com.tr adresinden SAKBİS uygulamasından, kiosklardan ve abone noktalarından yapılabilecek. Kart54 abone noktaları olan Donatım, Orta Garaj ve SAÜ Kampüsü’nde kredi kartı kullanmak istemeyip nakit parayla işlem yapmak isteyen vatandaşlarımız işlemlerini yapabilecek. Ayrıca vatandaşlarımızın talebi üzerine saat ücreti 2 TL olan uygulamamıza yarım saati 1 TL olarak ilave tarife ekledik. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.