Büyükşehir Belediyesi Macera Park’ta Güz dönemi kursları devam ediyor. Akıl oyunları eğitmeni Yasemin Güven, “Minik öğrencilerimiz gruplar halinde oyunlar oynayarak birlik, beraberliği ve paylaşmayı öğreniyorlar” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda 7-14 yaş arası öğrencilerin katıldığı Güz dönemi kursları tüm hızıyla devam ediyor. 9 farklı branşta derslerin devam ettiği kurslarda öğrenciler, disiplinli çalışma alışkanlığı kazanıyor ve birlikte hareket etmenin ayrıcalığını yaşıyor.

Görsel zekâ
Macera Park’ta eğitimlerin devam ettiği Akıl Oyunları dersi hakkında açıklamalarda bulunan Yasemin Güven, “Çocuklarımızın görsel zekâlarını, algılarını, el koordinasyonlarını ve dikkatlerini toplama amaçlı çalışmalar düzenliyoruz. Çok verimli oluyor. Ailelerimiz de çocuklarındaki yaşanan değişikliğin hemen farkına varıyorlar. Minikler grup olarak oynadıkları oyunlar ile birlik, beraberliği ve paylaşmayı da öğreniyorlar” ifadelerini kullandı.