Adapazarı Doğancılar Mahalle Muhtarı Seyit Ali Aydın ve Küçükhataplı Mahalle Muhtarı Bilal Akgün ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Bu yıl içerisinde Adapazarı’nda 10 milyonluk yatırımla 50 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. İnşallah çalışmalarımızı planlamalarımız dahilinde sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Doğancılar Mahalle Muhtarı Seyit Ali Aydın ve Küçükhataplı Mahalle Muhtarı Bilal Akgün ile bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, muhtarların mahalellerine yönelik taleplerini alırken; 2018 yılında Adapazarı’nda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Muhtarlar Aydın ve Akgün, mahallelerinde hayata geçirilen asfalt çalışmaları dolayısıyla Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerini ileterek, mahalle halkının memnuniyetlerini belirttiler.

50 bin ton asfalt
Nazik ziyaretleri dolayısıyla muhtarlara teşekkür eden ve mahalle sakinlerine selamlarını ileten Başkan Toçoğlu, “Adapazarı Doğancılar ve Küçükhataplı muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızın taleplerini dinledik. Ardından muhtarlarımız mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler. Hamdolsun bu yıl asfaltta çok yoğun bir dönem geçiriyoruz. 2018 yılı içerisinde Adapazarı’nda 10 milyonluk yatırımla 50 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yenilemeye devam
Toçoğlu, “Adapazarı şehrimizin merkez ilçesi konumunda. 2018 yılı içerisinde şehrimizin önemli arter ve caddelerinin yer aldığı ilçemizin yollarını yeniledik. Yeni duble yol çalışmalarını hayata geçirdik. 15 Temmuz Bulvarı’nı yeniledik. Turan Caddesi’ni tamamladık. Karakamış, Tuzla ve Karaköy Mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştirdik. Kipa ve Yazlık Kavşağı arasını duble yol haline getirdik ve modern bir görünüme kavuşturduk. İnşallah çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hep ifade ediyorum; 2019 yılında şehrimizde asfaltsız grup yolu bırakmayacağız” diye konuştu.