Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde 2018-2019 yılı eğitimleri tamamlandı. Toplam 77 okulda 8 bin minik öğrenciye çevre bilinci aşılandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde 2018-2019 yılı eğitimleri tamamlandı. İlkokul öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimlerle minikler çevreye karşı bilinçlendiriliyor. Çevrenin korunması, çevre bilincinin arttırılması için hayata geçirilen Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk bu yıl 77 okulda 8 bin minik öğrenci ile buluştu.

Çocuklarda çevre bilinci gelişiyor
Konu ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, çevreye yönelik çalışmalarının devam edeceği ifade edilerek, “Çevre Dostu Çocuk: Tomurcuk’ projesinde bir dönemi daha tamamladık. 77 okulda yaklaşık 8 bin minik çevrecilerle buluştuk. Çevrenin korunması, çevre bilincinin artması ve geleceğe temiz bir çevre bırakılması adına eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğitimlerimizde yer alan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” denildi.