6 bin Geyveli Gönül Sofrasında Buluştu

Kuran Ziyafeti
Geyve Merkez Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan iftar sofraları çevre sokaklara taştı. İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve eşi Gönül Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Atabek, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti İl Teşkilatı yöneticileri ile yaklaşık 6 bin vatandaş katıldı. Ezan öncesinde İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimam Hatibi ve dünya birincisi Metin Çakar, vatandaşlarla Kuran ziyafeti verdi.

Huzur Coğrafyası
İftar sofralarını tek tek dolaşarak Geyvelilerin Ramazan’ını kutlayan Başkan Toçoğlu, “Şehrimizde Ramazan ayını çok güzel ve huzurlu bir şekilde icra ediyoruz. Huzur coğrafyası Sakarya’mızda vatandaşlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftar programımıza yoğun ilgi gösteren tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi bozmasın. Biz, her zaman hemşerilerimizle birlikte şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ise ‘Mahallemde İftar Var’ programının Geyve’de düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ise, “Kardeşliği, huzuru en güzel şekilde yansıtan bu programı düzenleyen Büyükşehir Belediyemize ve ilgi gösteren Geyveli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.