Sapanca Şiir Akşamları 16 Ekim Cuma günü programı, söyleşi ve imza günü ile başlayacak. Etkinlik takvimi kapsamında ‘2000 Sonrası Türk Şiiri’ konulu panel de düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 15. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 16 Ekim Cuma günü programları ile devam edecek. Saat 14.00’da söyleşi ve imza günü başlayacak etkinliklerde Celal Fedai Sakarya Üniversitesi Vakfı Koleji’nde, Suavi Kemal Yazgıç ise Vali Mustafa Büyük Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde şiir severler ile bir araya gelecek.

Panele Davet
Günün ikinci programında ise saat 14.30’da ‘2000 Sonrası Türk Şiiri’ konulu panel gerçekleştirilecek. SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi C Blok Konferans Salonu’ndaki etkinliğe Hayriye Ünal, Baki Asiltürk, Yılmaz Daşçıoğlu ve Ömer Erdem konuşmacı olarak katılacak.  Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “15. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 16 Ekim Cuma günü iki etkinlik ile Sakaryalılar ile buluşacak. Etkinliklerimize tüm kültür sanat dostları davetlidir” denildi.