Sapak Camii ile Serdivan Belediyesi arasında hayata geçirilen dönel kavşak projesi ve düzenleme çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Ali Oktar, “Kontrollü dönel kavşak trafiğe açıldı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapak Camii ve Serdivan Belediyesi arasında hayata geçirilen kontrollü dönel kavşak projesi ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Mehmet Akif Ersoy, Kazımpaşa ve Çark Caddesi ile 2. Cadde geçişinde kontrollü dönel kavşağın yapım işleminin tamamlandığını ifade etti. Oktar, “Kontrollü dönel kavşak trafiğe açıldı. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Cadde geçişleri daha güvenli
Proje kapsamında yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Oktar, “2. Cadde üzerinde düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Bölgenin yağmursuyu hattını değiştirdik. Orta refüj ve yaya yollarında bordür döşeme çalışmalarımızı tamamladık. Yaklaşık 3 bin ton asfaltın döküldüğü arterimizi yeni haliyle trafiğe açtık. İnşa edilen kontrollü dönel kavşak ile cadde geçişlerindeki sağa ve sola dönüşler artık daha güvenli. Hemşerilerimizin de ışıklardaki uzun bekleme süreleri ortadan kalkmış oldu. Şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.