Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 9 Ekim Salı günü 18.00’da SAÜ’de gerçekleştirilecek açılış ile başlıyor. Program; şiir sunumları ve Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimlerinden Dilek Türkan’ın konseri ile son bulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları 9 Ekim Salı günü saat 18.00’da başlıyor. Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek program gerçekleştirilecek açılış konuşmalarının ardından şiir sunumları ve Türk Sanat Müziği’nin sevilen isimlerinden Dilek Türkan’ın konseri ile son bulacak.

SAÜ’de başlayacak
18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları’ndan Türkiye’den 22 şair, farklı ülkelerden 7 şairin katılacağını ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, “18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamlarına kavuşuyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yıl yine dolu dolu bir program şiirseverlerle buluşacak. SAÜ Kongre Merkezi’nde programımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Şiir sunumları ve Dilek Türkan konseri katılımcılarla buluşacak. Tüm kültür sanat dostlarımızı 18. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları programlarına bekliyoruz” dedi